• Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

Testimonials

Wat vinden anderen ervan?

“Hi! Ik heb ongeveer een jaar geleden de beslissing genomen om met Sebacia te starten en ik ben er onwijs blij mee! Ik ben bijna van mijn acne af, en als ik mij aan mijn gezonde voeding houd, heb ik ook een gladde en zachte huid – ongelooflijk! Hier en daar een klein litteken, maar hé, ik vind het prima! Ik heb mijn zorgeloze leven terug en ga weer graag met mijn vrienden uit!”

Stefan M. | 22

“Ik heb de behandeling geprobeerd en kan het iedereen aanbevelen! Het klinkt wat overdreven, maar het heeft mijn leven echt veranderd! Ik werd altijd gepest en mensen staarden mij aan. De antibiotica kuren die ik heb gehad hebben mijn mentale gezondheid aangetast en hielpen minimaal. Na de Sebacia behandeling was ik eerst teleurgesteld, omdat de acne erger kon worden, waarop ik niet gehoopt had. Gelukkig duurde dit gevoel niet lang. Een paar maanden later? Ik zag er zo anders uit! Zonder pijn! Mijn zelfverzekerdheid is 180 graden gedraaid”

Simone K. | 19

“Ik was zeer geïnteresseerd in de Sebacia behandeling, maar het viel buiten mijn budget. Mijn arts vertelde mij over een financiering, dus toen heb ik besloten om ervoor te gaan. Ik had een intake en besloot het te doen. Ik heb geen seconde spijt gehad! Misschien is het niet 100% verdwenen, maar ik hoef mij geen zorgen meer te maken over mijn huid. Het is alweer een paar jaar geleden en het gaat nog steeds goed met mij.”

Ewa J. | 27

“Ik heb nog nooit zoiets groots als cystische acne of iets dergelijks gehad, dus veel mensen zouden zeggen: “Oh, je huid is niet zo slecht!”, maar ik wil niet dat mijn huid gewoon zo slecht is, snap je?”

Kathleen S. | 22

“Het waren maar 3 behandelingen met vrijwel geen hersteltijd. Dus ik kon gelijk terug naar mijn normale routine en leven, zonder dat ik mij zorgen hoefde te maken over eventuele thuiszorg of andere extra’s.”

Sabrina B. | 22

“Ik begon vrijwel snel resultaten te zien. Ik heb de behandeling in februari gedaan en het is nu september en ik heb geweldige resultaten gehad. Dus ik denk dat het echt waar is geweest.”

Logan T. | 19

We gebruiken cookies om de verschillende functies van deze website te tonen, om inzicht te geven in het gedrag van websitebezoekers, om nieuws op sociale media te delen en ook om ons voorstel te verbeteren en te personaliseren. Bij verder gebruik van deze website accepteert u de genoemde cookies.