• Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

Waarom Sebacia?

Hoe is dit product tot stand gekomen? En wat maakt het bijzonder ten opzichte van andere acne therapieën?

De Sebacia micropatikels – of, met andere woorden- de technologie waar het hier omgaat – om op in het weefsel aan te brengen, is ontwikkeld door Naomi Halas, Ph.D. from Rice University (Houston, Texas, USA) and Jennifer West, Ph.D.

Het klinische toebrengen van micropartikels in de dermatologie is eerder onderzocht door een belangrijke dermatoloog & wetenschapper in de lasertechnologie – Dr. Richard Rox Anderson, from Wellman Center of Photomedicine, Massachusetts General Hospital. Deze man heeft veel bijgedragen aan het ontwikkelen van procedures en producten in de laserwereld. Ook "selectieve fotothermolyse" is een uitvinding van hem. Dr. Anderson was niet tevreden met de beschikbare oplossingen om acne te behandelen; hij was vooral op zoek naar een alternatief voor de medicamenteuze therapie, die de activiteit van de talgklier reguleert.

Een visie die een innovatie wordt in acnetherapie

Zijn visie was een lokaal werkende procedure waaraan een minimaal risico was verbonden. Aangezien lasersystemen een essentieel hulpmiddel werden voor veel therapieën in de dermatologie, zocht Dr. Anderson naar een op licht gebaseerde oplossing. Nu hebben we de Sebacia goudgecoate microdeeltjes, die een belangrijke innovatie in acnetherapie vertegenwoordigen.

Om beter te begrijpen wat Sebacia zo uniek maakt en waarom het zo goed werkt, moeten we naar twee onderdelen kijken:

Meer informatie over de oorzaken van acne of acne laesiesLeer meer over de Sebacia technologie

[Translate to nl:] Mit einem Klick erlauben Sie uns, Daten von Drittanbieter-Servern zu laden.
  1. “Acne Treatment Based on Selective Photothermolysis of Sebaceous Follicles with Topically Delivered Light-Absorbing Gold Microparticles”
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4580730/
  2. “Oorzaken en risicofactoren van Acne”
    https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/acne/

We gebruiken cookies om de verschillende functies van deze website te tonen, om inzicht te geven in het gedrag van websitebezoekers, om nieuws op sociale media te delen en ook om ons voorstel te verbeteren en te personaliseren. Bij verder gebruik van deze website accepteert u de genoemde cookies.