• Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

  • Klaar met ACNE?

De Sebacia behandeling

De procedure moet drie keer worden uitgevoerd binnen een periode van ca. 2 weken. Het concept is dat zoveel mogelijk talgklieren positief worden beïnvloed (of behandeld) - zelfs die, die mogelijk achter de verstopte poriën zitten tijdens de eerste sessie maar misschien toegankelijk zijn tijdens de volgende behandelingssessie.

Voor de eerste Sebacia-sessie is het raadzaam om de poriën te ontdoen van verstopping - die verband houdt met acne (de zogenaamde keratinisatie). Hoe beter we de Sebacia-microdeeltjes in de poriën en in uw talgklieren kunnen brengen, hoe meer de vermindering van actieve acne-laesies kan zijn. Uw Sebacia-specialist zal beslissen welke methode voor u geschikt is - het kan enkele weken een speciale crème aanbrengen, maar ook enkele fysieke of op licht gebaseerde behandelingen zijn mogelijk. Vraag uw Sebacia specialist wat het beste is voor jou.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wilt u onze video bekijken om een idee te krijgen? In wezen worden de Sebacia-microdeeltjes gedurende ongeveer 10 minuten in uw huid gemasseerd Vervolgens moeten die deeltjes, die op uw huidoppervlak zijn achtergebleven, worden verwijderd (waarom is het zwart? Lees de wetenschap over Sebacia hierboven "Hoe Sebacia werkt"). De juiste en zorgvuldige verwijdering wordt gevolgd door de laserbehandeling Omdat we een structuur in uw huid opwarmen, kunt u een lichte steek voelen. Dankzij pre- en postkoeling kan de procedure worden verdragen zonder verdoving.

Na het aanbrengen met de laser is de huid meestal rood en kan er een lichte zwelling optreden Die effecten vervagen bij de meeste patiënten binnen enkele uren. Raadpleeg uw Sebacia-specialist om alle mogelijke bijwerkingen en risico's van de behandeling te begrijpen. Over het algemeen kunt u uw sociale activiteiten of werk of school zelfs dezelfde dag volgen. Nogmaals, speciale aanbevelingen moeten worden gevolgd na een lasersessie, zoals het vermijden van een zon en dergelijke Uw Sebacia specialist zal u adviseren.

Resultaten

Het duurt ongeveer 6-8 weken om de eerste resultaten te zien - wat een vermindering van inflammatoire acne-laesies is. De verbeteringen kunnen tot 12 maanden duren. in een (fase-IV) echte wereldstudie was de gemiddelde reductie van die inflammatoire laesies (of vlekken) na één jaar 85% - met veel patiënten die er 100% vrij van waren Ga naar "Resultaten" voor meer uitleg en voorbeelden.

[Translate to nl:] Mit einem Klick erlauben Sie uns, Daten von Drittanbieter-Servern zu laden.
  1. “Acne Treatment Based on Selective Photothermolysis of Sebaceous Follicles with Topically Delivered Light-Absorbing Gold Microparticles”
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4580730/
  2. “Oorzaken en risicofactoren van Acne”
    https://www.huidarts.com/huidaandoeningen/acne/

We gebruiken cookies om de verschillende functies van deze website te tonen, om inzicht te geven in het gedrag van websitebezoekers, om nieuws op sociale media te delen en ook om ons voorstel te verbeteren en te personaliseren. Bij verder gebruik van deze website accepteert u de genoemde cookies.